Uw overeenkomst veilig en snel digitaal ondertekenen

Uw nieuwe overeenkomst met Infomedics ontvangt u digitaal van ons. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, kunt u deze direct digitaal ondertekenen via onze partner Ondertekenen.nl.

 

Wat is Ondertekenen.nl?

Ondertekenen.nl is een dienst van Evidos en wordt gebruikt door verschillende grote organisaties zoals ABN AMRO, de Kamer van Koophandel en Essent. Ondertekenen.nl biedt een gemakkelijke manier om snel en veilig uw documenten met Infomedics te ondertekenen.

Alle door u geselecteerde tekenbevoegden krijgen per e-mail het verzoek om de documenten te controleren en digitaal te ondertekenen via Ondertekenen.nl. Let op: de ondertekenaars ontvangen de documenten na elkaar. Ondertekent één van u de documenten (nog) niet, dan ligt het proces stil.

Bekijk het proces van Ondertekenen.nl

Wat is iDIN?

Voordat u uw documenten kunt ondertekenen wordt u doorgelinkt naar iDIN. Met iDIN kunt u zich digitaal identificeren. Zo weten wij zeker dat u de juiste persoon bent om de documenten te onderteken. iDIN is ontwikkeld door banken, voor consumenten. Via de veilige inlogmethode van uw bank deelt u alleen de noodzakelijke persoonsgegevens met ons.

 

Let op: heeft u alleen een privérekening bij Van Lanschot, Bunq of Knab? Neem dan contact met ons op.

 

 

 

 

 

Lees meer over iDIN

Uw documenten digitaal bewaren

Als iedere praktijkeigenaar de documenten heeft ondertekend, controleren wij de digitale handtekeningen en ondertekenen de documenten vervolgens ook digitaal. Alle tekenbevoegde krijgen per e-mail het verzoek om de digitaal ondertekende documenten te downloaden. Naast de ondertekende documenten ontvangt u per document ook een transactiebewijs. Hierin staat precies wie op welke moment de documenten heeft bekeken en ondertekend.

Bewaar zowel de getekende documenten als het transactiebewijs digitaal. Alleen de combinatie van deze digitale documenten is juridisch geldig.